Jack Hammer Vinster

JackHammer är en enarmad bandit med 15 hjul och 20 linjer och är en skön spelautomat med fokus på serietidningar. Här kan du läsa om de olika vinsterna som du kan vinna på denna spelautomat. Vill du spela Jackhammer med riktiga pengar så kan du spela det hos dom flesta nätcasinos

wilds
Wilds

 

Wildsymboler och bonusar

Om man ska vinna pengar på Jackhammer så är det viktigt att ha koll på alla symboler. Wildsymboler kan bytas ut mot alla andra symboler för att bilda den bästa möjliga kombinationen. Wildsymbolen ser ut som en explosion med texten Wild och den är lätt att känna igen. Bonussymbolen är en bomb där det står FREESPIN på och om du får fem eller fler bonussymboler så aktiveras bonusspelet där du kan vinna freespins och alla vinster tredubblas.

 

vinst1

Här ser du olika symboler och vilka vinster du får.

vinst2

Du kan alltså vinna 1000 mynt i det vanliga spelet utan multiplikator. Nu har du lite bättre koll på vilka symboler som ger vilka vinster i Jack Hammer. Vill man vinna mycket pengar i Jack Hammer så är free spins symbolerna som man ska jaga. Tänk på att Jackhammer inte har någon jackpot men folk har vunnit över en halv miljon i det vanliga spelet så det går fortfarande att vinna mycket pengar.