Jack Hammer 2

Nu har Net Entertainment även lanserat Jack Hammer 2. Jack Hammer är som ni säkert vet en av de absolut bästa spelautomaterna som gjorts och tvån är om möjligt ännu bättre. Jack Hammer 2 – Fishy Business heter den nya spelautomaten och här kan ni provspela den precis hur länge ni vill innan ni väljer att sätta in och spela för riktiga pengar.

Spela Jack Hammer 2 gratis

Jack Hammer 2 består av 5 hjul, 3 rader och hela 99 vinstlinjer. Som ni säkert förstår så finns det väldigt många möjligheter att vinna på denna spelmaskin. Det är svårt att hålla koll på alla kombinationer som ger vinst så det är skönt att automaten håller koll på det åt dig.

Det var ”Sticky Wins” som gjorde Jack Hammer så populär och de finns fortfarande kvar i Jack Hammer 2. Det man istället har lagt till är ”Random Wilds” som gör spelet i Jack Hammer 2 ännu lite mer intressant. Kombinerar man sticky wins med random wilds så har vi en helt oslagbara spelautomat.

Får du fem elektriska ålar när du spelar så aktiverar du free spins. Du vinner mellan 10 och 20 free spins och på dessa kan vinsterna bli riktigt höga. En annan bra sak med Jack Hammer 2 är att den lämpar sig både för nybörjare som highroller. Du kan satsa så lågt som €0.5 per snurr upp till hela €250 per snurr. Den högsta vinsten som går att vinna på Jack Hammer 2 är 990000 mynt, vilket motsvarar som mest 4,95 miljoner kronor.

Jack Hammer 2 – Fishy Business är en bra uppföljare till ett redan bra spel. Alla som gillar vanliga Jack Hammer kommer även att älska Jack Hammer 2. Tänk på att det kan vara värt att registrera sig på ett nytt casino som tillhandahåller spel på Jack Hammer 2 för att få en insättningsbonus eller liknande. Innan du spelar med riktiga pengar så råder vi er att provspel här så länge ni vill så att ni vet hur spelautomaten fungerar.